INSINÖÖRITOIMISTO

TECHNIPLAN OY

Insinööritoimisto Techniplan Oy:n henkilökunta koostuu alalla kymmeniä vuosia olleista sähköalan ammattilaisista.

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu sähkösuunnittelutehtävät aina kesämökeistä tehdashalleihin. Lisäksi toteutamme sähköjärjestelmien kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia sekä erilaisia sähköurakointiin liittyviä tehtäviä.

Voimme tarjota myös monipuolisesti muita sähköalaan liittyviä palveluita, kuten määräaikais– ja varmennustarkastuksia, erilaisia mittauspalveluita, rakennusten kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia kokonaisuudessaan, sekä tarvittaessa myös urakointi– ja asennuspalveluita.

Referenssilistamme kuvaa kattavasti työkohteitamme joita ovat sekä pienet että suuret kohteet, yhtä lailla kuin uudisrakennukset ja peruskorjauksetkin. Työskentelemme sekä omakotitalojen, kerrostalojen, julkisten kohteiden että teollisuuslaitosten parissa.

Useiden vuosien kokemus erilaisten projektien ja kohteiden parissa työskentelemisestä sekä jatkuva kouluttautuminen ovat tuoneet meille osaamisen, jota kutsutaan ammattitaidoksi!

Vankkaa ammattitaitoa käyttäen suunnittelemme yhteistyössä rakennuttajan kanssa taloudellisia, toimivia, laadukkaita ja kuhunkin kohteeseen sopivia sähköjärjestelmien kokonaisratkaisuja. Rakennuksien jo ikäännyttyä teemme niiden arvon säilyttämisen avuksi kuntoarvioita, kuntotutkimuksia ja energiakatselmuksia.

Oli tarpeesi sitten keittiöremontin sähkösuunnittelu tai ison kiinteistökompleksin sähkösuunnittelu, niin ota yhteyttä meihin, kun etsit joustavaa ja luotettavaa yhteistyökumppania!

PALVELUT

– Rakennussähkösuunnittelutehtävät
– Teollisuussähkösuunnittelutehtävät
– Sähköjärjestelmien kuntotutkimukset ja -arviot
– Määräaikais- ja varmennustarkastukset
– Rakennusten Kuntoarviot ja -tutkimukset
– Yhteistyökumppanien avulla toteutamme myös urakointi- ja asennuspalvelut
– Lämpökamerakuvaukset
– Sähkötöiden valvonta

TUTUSTU MYÖS REFERENSSEIHIMME »