MONIPUOLISET

SÄHKÖSUUNNITTELUPALVELUT

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu sähkösuunnittelutehtävät aina kesämökeistä tehdashalleihin. Lisäksi toteutamme sähköjärjestelmien kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia sekä erilaisia sähköurakointiin liittyviä tehtäviä.

Sähkösuunnittelu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Techniplan Oy on luotettava sähköalan insinööritoimisto, jolta saatte sähkösuunnittelut kaikkiin kohteisiin. Toteutamme sähkösuunnittelut alalla kymmeniä vuosia olleiden sähköalan ammattilaisten voimin. Teemme sähkösuunnittelua vaativiin teollisuuden ja rakentamisen hankkeisiin sekä myös pienempiin kohteisiin kuten kesämökkeihin. Sähkösuunnittelun palvelumme kattaa kaiken. Meiltä edistyksellistä sähkösuunnittelua.

Voimme tarjota myös monipuolisesti muita sähköalaan liittyviä palveluita, kuten määräaikais– ja varmennustarkastuksia, erilaisia mittauspalveluita, rakennusten kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia kokonaisuudessaan, lämpökamerakuvauksia, sekä tarvittaessa myös urakointi– ja asennuspalveluita. Meiltä saa laadukasta sähkösuunnittelua alueesta riippumatta, mutta päätoiminta-alueena voi pitää pääkaupunkiseutua ja uusimaata.