MONIPUOLISET

SÄHKÖSUUNNITTELUPALVELUT

Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu sähkösuunnittelutehtävät aina kesämökeistä tehdashalleihin. Lisäksi toteutamme sähköjärjestelmien kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia sekä erilaisia sähköurakointiin liittyviä tehtäviä.

Sähkösuunnittelu Helsinki, Espoo, Vantaa & Uusimaa

Techniplan Oy on luotettava sähköalan insinööritoimisto, jolta saatte sähkösuunnittelut kaikkiin kohteisiin. Toteutamme sähkösuunnittelut alalla kymmeniä vuosia olleiden sähköalan ammattilaisten voimin. Teemme sähkösuunnittelua vaativiin teollisuuden ja rakentamisen hankkeisiin sekä myös pienempiin kohteisiin kuten kesämökkeihin. Sähkösuunnittelun palvelumme kattaa kaiken. Meiltä edistyksellistä sähkösuunnittelua.

Voimme tarjota myös monipuolisesti muita sähköalaan liittyviä palveluita, kuten määräaikais– ja varmennustarkastuksia, erilaisia mittauspalveluita, rakennusten kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia kokonaisuudessaan, lämpökamerakuvauksia, sekä tarvittaessa myös urakointi– ja asennuspalveluita. Meiltä laadukas sähkösuunnittelu alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja periaatteessa koko Uusimaa.